Digitaal collecteren

Bij ons is het mogelijk om via je smartphone mee te doen met de collecte tijdens de kerkdiensten. We werken hiervoor samen met de app van Givt. De Givt-app kun je gratis downloaden via de App Store of Google Play Store

Via deze link vind je een handleiding voor de app. Na het downloaden van de app en het invoeren van je e-mailadres kun je meteen een gift doen aan beide collectes. Als je je registratie hebt voltooid, wordt de gegeven gift direct geregistreerd bij Givt. Je giften worden geïncasseerd door Givt en later aan de gemeente overgemaakt. Bij het registreren geef je een incassomachtiging af.

Zo geef je aan twee collectes tegelijk
Met de app kun je aan meerdere collectes geven. Druk op ‘Collecte toevoegen’ om een collecte toe te voegen. Voor iedere collecte voer je een bedrag in. Als de collectezak langskomt, houd je je telefoon bij de collectezak. Via een zendertje wordt er verbinding gemaakt met de app. Je hoeft je telefoon maar één keer bij de collectezak te houden om voor beide collectes te geven. Het maakt niet uit bij welke collectezak je de telefoon houdt.

Is de app veilig?
Ja, de app is goed beveiligd. Je moet bepaalde persoonsgegevens invullen, maar die worden niet doorgegeven aan/gebruikt door anderen.

Je geeft anoniem, De Brug kan absoluut niet inzien wie wat geeft. De Brug krijgt alleen maar te zien hoeveel mensen er hebben gegeven en hoeveel er in totaal aan elke collecte gegeven is met Givt.

Waarom geven met Givt? 
Geven met je smartphone is een manier om digitaal aan een collecte te geven en de handelingen zijn bijna gelijk aan het geven van contant geld. De collectebonnen en contant geld blijven als vanouds een mogelijkheid om te geven, maar we verwachten wel dat er steeds meer gebruik gemaakt zal gaan worden van de Givt-app.

Geven met Givt is in opmars
Givt heeft een samenwerking met de app van Kerkdienstgemist.nl. Dus ook wanneer je thuis luistert, kun je geven. Geven met Givt is in opmars. Steeds meer gemeenten en stichtingen gaan de app gebruiken. Je kunt de app dus ook op andere plaatsen gebruiken, zoals bij evenementen als Opwekking en New Wine.

De app werkt als je telefoon voldoet aan de volgende systeemversie:
– iOS: Vanaf versie 7 (vanaf iPhone 4S)
– Android: Vanaf versie 4.4
Download de mobiele app via de App Store of Google Play Store.

Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op https://givtapp.net/faq-collecteren-met-givt/.