VIA INTERNET DE DIENST MEEBELEVEN

In verband met de verbouwing van onze kerkzaal houden wij onze diensten tijdelijk in de Opstandingskerk aan de Feithenhofweg 24 in Nunspeet. Deze diensten beginnen om 14.00 uur. Onze dienst van 10.00 uur komt daarmee te vervallen.

Als gevolg van de beperkingen door het COVID-19 virus zijn de diensten toegankelijk voor maximaal 30 personen. De leden worden per wijk uitgenodigd een dienst bij te wonen.

Wilt u als gast een dienst in de Opstandingskerk bijwonen dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar het kerkelijk bureau (kerkelijkbureau@debrugnunspeet.nl) . Daar wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn voor de betreffende dienst.

Alle diensten worden via internet uitgezonden.
Rechts ziet u de button naar het YouTube kanaal waarop u de dienst live kunt volgen.
Meestal is dit vanuit de Opstandingskerk maar af en toe wordt de dienst vanuit De Brug gestreamd, waaronder de diensten op dankdag en oudejaarsavond.

Helaas is het niet mogelijk de dienst via kerkdienstgemist.nl met alleen geluid uit te zenden vanuit de Opstandingskerk.

Wilt u de dienst op een ander moment volgen? Selecteer dan één van de mogelijkheden onderaan deze pagina om de dienst terug te kijken.

ZONDAG 1 NOVEMBER

De dienst begint om 14.00 uur en wordt geleid door ds. C.T. de Groot.

In deze dienst worden de nieuwe ambtsdragers bevestigd.

Het Schriftgedeelte dat gelezen wordt is Jesaja 42 : 18 t/m 43 : 7. De tekst voor de preek is Jesaja 43 : 1-2 en het thema  is:

‘Gods ‘maar’ bevrijdt van angst’

Hieronder kunt u de liturgie van de dienst, een puzzel voor de kinderen  en een kinderpagina voor de jongere kinderen downloaden.

 

Klik op onderstaande link om het privacyreglement omtrent de opnamen te raadplegen.

privacy reglement kerk-tv

Wilt u een dienst later bekijken?

Terug kijken via YouTube:

Diensten Opstandingskerk. Klik hier

 

Diensten De Brug. Klik hier

 

of een dienst uit De Brug later beluisteren?

Terug luisteren: