Koffieochtend voor senioren

Op veler verzoek willen we weer starten met een koffieochtend voor senioren. Het lijkt ons gezellig om samen koffie te drinken, een spelletje te doen, te handwerken of gewoon gezellig met elkaar te praten. Niets moet, maar er is van alles mogelijk. Lijkt het u gezellig maar hebt u geen vervoer, ook hier kan voor gezorgd worden. We proberen chauffeurs te regelen dus als u graag gehaald en gebracht wilt worden, bel een week van te voren naar Janet Dollekamp. Mail: seniorencommissie@debrugnunspeet.nl
Om alles soepel te laten verlopen vragen we ook mensen die op deze donderdagochtenden willen helpen met koffie schenken en om mensen te halen en te brengen. Ben je in de gelegenheid en lijkt dit je leuk, neem dan ook  contact op met Janet!
De eerste senioren koffieochtenden staan gepland op de donderdagen 23 maart, 13 april en 4 mei van 10 tot 12 uur. We hopen op gezellige ochtenden met veel bezoekers!  Janet Dollekamp, Sarien de Groot en Gerrie van de Vegt.