Actie Kerstgroet 2022

Zoals u elk jaar al van ons gewend bent, organiseert de Stichting Diaconea ook dit jaar weer de Actie Kerstgroet. Wij hebben hierbij uw hulp nodig.
De kerstgroet bieden wij aan in de vorm van een volwaardig voedselpakket met de meest noodzakelijke levensmiddelen. Wij zoeken hiervoor de samenwerking met de Hongaarse gereformeerde kerk in Oekraïne. De pakketten worden dus ter plekke voor meerdere organisaties tegelijk ingekocht, zodat de eigen economie wordt gesteund. Dit betekent ook dat wij voor de scherpe prijs van € 21.50 per stuk een uitgebreid pakket kunnen aanbieden.
Het is inmiddels velen bekend en bijna overbodig te zeggen dat deze hulp nog steeds hard nodig is. Een aantal gemeenteleden heeft dit met eigen ogen kunnen zien tijdens één van de reizen naar Oekraïne.
Wilt u / wil jij ons ook dit jaar weer helpen? Dit kan door ons financieel te sponsoren met één of meerdere pakketten.
U kunt het geld overmaken op rekeningnr. NL 18 ABNA 05431 96356 o.v.v. Voedselpakketten.
Namens onze broeders en zusters uit de Oekraïne zeggen wij u/jou alvast hartelijk dank!
Namens de Stichting Diaconea, Jan Jongerius en Dennis van Nijhuis.