Jeugdwerk Heartbeat

Het hart van het jeugdwerk (12+) is Heartbeat. Bij Heartbeat komen tieners samen om elkaar te ontmoeten, God te leren kennen en samen lol te hebben. Per maand zijn er 3 inhoudelijke momenten (2 keer op zondagavond, 1 keer op zondagmiddag) en is er 1 recreatieve activiteit (3e weekend van de maand op vrijdagavond). De gemeente is op allerlei manieren betrokken, zodat het jeugdwerk echt verweven zit in de gemeente. Er zijn gastgezinnen waar de tieners 1 keer per maand eten, mensen die bidden voor het jeugdwerk, jeugdleiders, mensen die drinken regelen, mensen die avonden voorbereiden, enzovoorts.

Heartbeat is ontstaan vanuit een verlangen om de jeugdwerk-activiteiten meer met elkaar in lijn te brengen. Hiermee is catechisatie en club, zoals dat vroeger bestond, opgegaan in Heartbeat. Heartbeat is op 5 september van start gegaan.

De naam Heartbeat is door een van de tieners bedacht, met als achtergrond: ‘Van samen leuke dingen doen gaat je hart sneller kloppen en van God gaat je hart ook sneller kloppen!’
Dat is het verlangen dat we hebben voor Heartbeat en de tieners.

Voel je welkom om langs te komen! Neem gerust even contact op.

Hermen Bollemaat en Henrieke de Jonge
Coördinatoren Heartbeat
jeugd@debrugnunspeet.nl