Zondag 19 september is het zover, de startzondag!

We starten om 13.30 uur met een inloop en daarna zijn er workshops te volgen. Deze zijn creatief, muzikaal en natuurlijk vooral gezellig! Bekijk dit filmpje voor een impressie van deze workshops.

Aan het einde van de middag zingen we met elkaar nog een aantal liederen en gaat iedereen rond 16.45 uur naar huis.

De jongeren van Heartbeat gaan nog niet naar huis, zij mogen naar hun gastgezin om daar kennis te maken en te eten. Om 19 uur kan iedereen inloggen voor de online-quiz. De quiz wordt gedaan in kleine groepjes bij gemeenteleden thuis. Dus nog een mooie manier om mensen te spreken en samen fanatiek mee te doen!

We willen graag zoveel mogelijk mensen ontmoeten en hebben tegelijk te maken met maatregelen, dus vandaar dat het belangrijk is om je aan te melden. Zo kunnen wij de activiteiten goed organiseren.

Via deze link kan iedereen zich, voor 12 september opgeven : Aanmeldingsformulier startdag De Brug op 19 september 2021.

Er kan ook worden aangegeven of je zelf een groep hebt (bijv. Heartbeat-jongeren, zij zijn bij hun gastgezin) of dat je graag ingedeeld wil worden. Waar en met wie je de quiz zal gaan doen, hoor je dan in de week ervoor.

Wij denken dat dit een hele mooie, gevarieerde startdag zal worden, waarbij er voor ieder iets leuks is! Zijn er nog vragen? Die kunnen gesteld worden via startdag@debrugnunspeet.nl.

Lukt het online niet of vraagt u zich af wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u bellen met Toos Korteweg.