Eerste steen is gelegd op 7 april

Als de HEER het huis niet bouwt,
vergeefs zwoegen de bouwers.

Psalm 127: 1a

Op 7 april is de eerste steen van de uitbreiding van ons kerkgebouw gelegd door Jur en An van Rietschoten.

De steen is geplaatst in een element waarin ook de eerste steen van de Kruiskerk (gelegd op 20 januari 1996 door br. Roosendaal) en de eerste steen van de bouw van de zalen van de Open Hof (gelegd op 1 juni 2002 door zr. Milo) een plaats hebben gekregen.

Hiermee wordt de eenwording van de Nederlands Gereformeerde Kerk “De Open Hof” en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt “De Kruiskerk” tot de Samenwerkingsgemeente “De Brug” in Nunspeet in dit element zichtbaar gemaakt.

Bekijk hieronder het filmpje van dit heuglijke moment. Voor gemeenteleden zijn meer foto’s te zien op het voor leden afgeschemerde deel van onze website. Zie hiervoor ook de informatie op ons mededelingenblad.