Ideeën en acties

We vinden het een fantastische uitdaging om samen met de gemeente leuke en ludieke acties te bedenken, die niet alleen onze betrokkenheid en ons enthousiasme vergroten, maar die ook geld opbrengen waarmee we wat extra’s kunnen doen rond de verbouwing van de kerkzaal. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een aantal bankjes op het kerkplein, mooie ledverlichting in de hal, wat extra fraaie groenvoorziening of misschien een leuk item voor in het jeugdhonk.

We roepen alle gemeenteleden op om zelf met creatieve ideeën te komen, maar ons team zal ook gemeenteleden, wijkkringen, bijbelstudieclubs, jeugdclubs en andere groepen binnen de kerk benaderen voor het bedenken en uitvoeren van leuke acties.
Heb jij bijvoorbeeld samen met anderen zin in het opzetten van een heerlijke taartenactie, het organiseren van een frisse wandelfiets of motortocht, een digitale boekenmarkt, een unieke veiling voor gaven of praktische activiteiten, of een marktplaats op onze facebook pagina, meld je dan aan bij De Bruggenbouwers! Voor alle ideeën en acties geldt natuurlijk wel dat deze corona-proof moeten zijn.