Lectio Divina – 11 december

Verlang jij ook naar een betere manier om met God in contact te zijn? Ben jij niet tevreden over je dagelijkse praktijk van het persoonlijke gebed? Dan nodig ik je graag uit om mee te doen aan:

Samen luisteren in de stilte oefenen met Lectio Divina

Wat is Lectio Divina?
Lectio Divina is een eeuwenoude manier van Bijbellezen die leidt tot bidden en tot een persoonlijk gesprek met God. Deze methode gaat uit van iets wat we allemaal wel weten, maar waar we vaak weinig mee doen. Namelijk dat God er zelf bij is als jij aan het lezen bent in de bijbel. Dat Hij wil spreken met jou op dat moment en dat jij biddend vragen aan Hem mag stellen, Je mag werkelijk met Hem in gesprek zijn in gebedsvorm over wat er met je gebeurt als je aan het lezen bent.

Hoe kun je dat leren?
Lectio Divina is uit te leggen in een bijeenkomst van ruim een uur waarin je dan ook nog kunt oefenen. In het seizoen 2019/2020 wordt op vier momenten zo’n bijeenkomst georganiseerd om zoveel mogelijk mensen een kans te geven mee te doen. Je hoeft maar één keer te komen, iedere bijeenkomst verloopt op dezelfde manier.

Je hebt keuze uit de volgende data:
maandag 4 november van 19.30 tot 20.45
woensdag 11 december van 20.00 tot 21.15

Zolang het mogelijk is zullen de avonden plaatsvinden in het kerkgebouw de Brug en daarna in de Opstandingskerk.

Informatie: Harry Tijssen

Reacties zijn gesloten.