Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

Koffie in de kerk!

Elke zondag kunnen we samen koffie drinken. Gezellig met onze broers en zussen. Graag willen we dit ook delen met anderen. In het bijzonder willen we onze mede-Nunspeters (en anderen) samen met jullie uitnodigen voor een koffieproefavond. Op vrijdagavond 8 maart organiseren we een gezellige avond met een barista, een expert in koffie. Hierbij is elk lid van onze gemeente van harte welkom, samen met iemand van buiten de kerk. Aangezien we met deze activiteit meer mensen de weg naar de kerk willen laten vinden, is dit voorwaarde voor deelname.
Wellicht volgen er na deze kopjes koffie nog meer…

Dus : Een koffie-avond met een expert! Vrijdag 8 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Brug. Graag opgeven bij Daniëlle Wiebenga of bij Jolanda Pieltjes, Kees de Groot, Hermen Bollemaat.

Reacties zijn gesloten.